11 martie 2017

Ciuperci umplute cu spanac - O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac:






INGREDIENTE:


  • 15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
  • 400 g spanac
  • 1 praz
  •  Ulei de măsline
  • 7 căței de usturoi, mărunțiți
  •  Sare și piper după gust

MOD DE PREPARARE:


- După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la  cuptor. 

- Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

 - Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. 

- După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor    tocate. 

- Asezonează după gust. 

- Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare  pălărie de ciupercă. 

- Dă la cuptor pentru 20-30 de minute. 

- Servește-le calde.

Sursa: avantaje.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts