1 februarie 2017

Sucul de turmeric și morcovi, elixirul care combate durerile și inflamația

Alimentația greșită, stresul, poluarea sau lipsa mișcării sunt doar câțiva dintre factorii care ne fac mai vulnerabili în fața bolilor și mai lipsiți de energie.Pentru a evita aceste probleme, medicii ne recomandă să ne schimbăm complet stilul de viață. Este bine de știut însă că și micile schimbări pot face diferența.





Potrivit healthyfoodhouse.com, sucul de morcovi, ghimbir, turmeric și lămâie este una dintre cele mai sănătoase băuturi, care poate fi consumată înainte de micul dejun, având efecte uimitoare.

Turmericul este bogat în antioxidanți, are proprietăți anti-inflamatorii, întărește sistemul imunitar, reglează nivelul colesterolului și previne afecțiunile coronariene.

Lămâia și mai ales coaja acestui fruct abundă în antioxidanți, prevenind dezvoltarea celulelor canceroase.

Ghimbirul, merele și morcovii au o cantitate importantă de vitamine și minerale.

Combinând aceste ingrediente veți obține o băutură incredibil de sănătoasă, cu un gust unic, esențială pentru o stare de bine și pentru un corp sănătos.


Suc de morcov, ghimbir și turmeric


Ingrediente:
O bucată de 2 cm de turmeric
1/4 lămâie (preferabil bio), cu coajă
o bucată de ghimbir (cca 2 cm)
1 măr roșu
3 sau 4 morcovi

Metodă de preparare:


Adăugați toate vegetalele în storcătorul de fructe. Poftă bună!
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts