25 ianuarie 2017

Prajitura care ti se topeste in gura!






Ingrediente:

Pentru aluat:

2 oua
300 gr branza de vaci
1/2 pahar smantana
3-4 linguri faina alba
foarte putina sare

Pentru umplutura:
2 linguri unt
2 linguri zahar
2 mere

Mod de preparare:

Umplutura:

1. Curata merele si feliaza-le mai subtire.
2. Incinge untul intr-o tigaie adanca si pune merele in ea. Prajeste-le cam 9-10 minute, pe ambele parti. Nu uita sa presari si niste zahar.

Aluat:

3. Marunteste branza si amestec-o cu zahar si cu ouale batuta.
4. Incorporeaza apoi faina si smantana. Omogenizeaza.
5. Toarna aluatul peste mere si tine asa, pe foc potrivit, in jur de 1-2 minute.
6. Transfera prajitura in cuptorul cinins la 200 de grade Celsius. E gata cand s-a rumenit.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts