30 octombrie 2016

Pizza fără făină, absolul delicioasă, super sănătoasă

Pizza dietetică, super sănătoasă, fără gluten și absolut delicioasă. Această pizza este una deosebită, deoarece nu are blatul din aluat clasic de pâine, ci unul din conopidă, care este evitată deseori de copii. În această rețetă veți descoperi cu surprindere că


nu se simte absolut deloc gustul de conopidă, plus la toate, este la fel de gustoasă ca și pizza tradițională, dar și sănătoasă și consistentă.

INGREDIENTE PENTRU BLAT

300 g de conopidă

150 g de cașcaval cu conținut scăzut de grăsime

1 ou

sare

INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURĂ

50 g de pastă de roșii

150 g de file de pui

30 g de ciuperci

40 g de ardei gras

15 g de ceapă

50 g de cașcaval cu conținut scăzut de grăsime

sare și condimente după gust

MOD DE PREPARARE

Fierbeți conopida și dați-o prin răzătoare mare.

Dați de asemenea prin răzătoarea mare 150 g de cașcaval, amestecați-l cu conopida, adăugați oul, sărați, condimentați și amestecați.

Puneți amestecul într-o formă de copt și dați-o la cuptorul preîncălzit la 230 de grade timp de 15 minute.

Ungeți blatul cu pastă de roșii.

Fierbeți fileul de pui și tăiați-l în bucățele.

Tăiații ciupercile felii subțiri.

Tocați ceapa și ardeiul mărunt.

Puneți toate ingredientele pe blat. Presărați cu cașcaval dat prin răzătoare mare și coaceți în cuptorul preîncălzit la 230 de grade timp de 10 minute.

Autor text: Bucătarul.tv

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts