3 august 2016

Cum faci cele mai bune CHIFTELUȚE DE POST

Chiftelute de post (4 portii) Ingrediente: 40 g fasole uscata, o vanata, 2 cepe, 3 cartofi, 40 g ciuperci, 3 morcovi, 80 ml ulei, o legatura de marar, o legatura de partunjel, sare, piper.


Mod de preparare:

Fasolea se fierbe in mai multe randuri de apa, apoi se scurge. Se da prin masina de tocat impreuna cu celelalte legume (spalate si curatite in prealabil) si cu verdeata. Se condimenteaza dupa gust su sare si piper. Din pasta de fasole se modeleaza chiftelutele care se prajesc in ulei pana devin aurii. Se servesc cu paine si salata verde.
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts