26 iulie 2016

Roșii în suc propriu pentru iarnă

Cand am mai multe rosii, dar nu suficiente de facut suc de rosii (de exemplu 1-2 kg), ca sa nu se strice, le pun imediat la sticle, in suc propriu.



Ingrediente

rosii

- sare

Instructiuni

Rosiile se taie cubulete sau se dau pe razatoare, se pun in borcane sau sticle cu gura larga. La borcan de 800 g sau sticla de 1 kg, adaug o lingurita de sare pentru muraturi, atat.

Se sterilizeaza bo
rcanele timp de 1 ora din momentul in care dau in clocot.

Se pregatesc rapid si tin bine toata iarna. Important este sa fie bine sterilizate si rareori fermenteaza o sticla sau un borcan. Le consum primele, pentru ca vreau sa simt gustul rosiilor din gradina mai mult timp.

Dupa dorinta, se mai pot adauga frunze de telina, patrunjel, marar, leustean, ardei iute, usturoi etc.

loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts