12 iunie 2016

De ce nu e bine să cureți cartofii noi de coajă. Explicația nutriționiștilor te va surprinde

Cartofii proaspeți de primăvară conțin cantități mari de vitamina C și alte vitamine mai puternice precum vitaminele B1, PP, K.


În compoziția cartofilor se află apa, amidon, zaharuri, celuloză, grăsimi și proteine, o cantitate semnificativă de aminoacizi și săruri minerale.
Cu toate acestea, celuloza este de doar 0.5% în cartofii noi. De asemenea, aceștia nu conțin substanțe toxice.
Cel mai bine este să consumați cartofii noi necurățați, după ce i-ați spălat foarte bine. Astfel nu se pierd substanțele nutritive.

Sursa – realitatea.net, ampress.ro
loading...
Site-ul www.sanatoszidezi.ro conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Urmăriți-ne prin Email

Articole recente

recentposts

Articole aleatorii

randomposts